KNIHA: Kamarádi z Medového lesa

Malý Davídek je první den v lesní školce a moc se mu začne stýskat po mamince, no naštěstí potká kamarády z Medového lesa, a ti mu určitě pomohou. 

Kniha Kamarádi z Medového lesa - Jak zahnat stesk, od autorky Andrey Schütze, vypráví příběh o čtyřech  kamarádech z lesa. O lišákovi Míšovi, laňce Daňce, divokém prasátku Chrochtíkovi a mývalce Makovičce. 


Zvířátka si společně hrávají v lese a rozhodnou se založit partu. Ne ale takovou ledajakou partu!!! Budou si říkat kamarádi z Medového lesa a budou pomáhat všem, kdo bude jejich pomoc potřebovat. 


Jejich první případ na sebe nenechá dlouho čekat! Kamarádi si hrají nedaleko lesní školky, když v tom potkají chlapečka Davídka. Davídek je moc smutný. Stýská se mu mamince a chtěl by jít domů. Zvířátka se mu rozhodnou pomoci. Vyrobí mu speciální kalendář, aby věděl, kdy půjde domu a čas ve školce mu rychleji uběhl. 


Kniha se velice příjemně čte, je doplněna hezkými ilustracemi. Má větší písmena. Myslím si tedy, že je vhodná nejen na předčítání rodičem před spaním, ale i pro začínající čtenáře. 

Kamarády z Medového lesa naleznete na e-shopu nakladatelství Kazda. 


0 Komentáře