HEADU: Prozkoumej safari - interaktivní puzzle

Vítejte v Africe na safari. S interaktivními puzzle HEADU: Prozkoumej safari, probádáte všechna její zákoutí. Objevíte ještě neobjevené poklady a prohlédnete si  zvířata, která zde žijí. Má to však jeden háček. Nejdříve si safari musíte sami poskládat.


Obsah balení:

70 dílků puzzle (složené 60 × 44 cm)

1 kreslící a mazatelný fix

1 UV baterka (vyžadující 3 AAA baterie, které nejsou součástí balení)

Doporučený věk: 5+

Originální puzzle HEADU: Prozkoumej safari děti seznámí se živočichy žijícími na safari. Puzzle se skládají ze 70 dílků. Kromě zvířátek na obrázku, která se po sestavení puzzle objeví, mohou děti na obrázek také posvítit kouzelnou baterkou a objeví další předměty, které nejsou pouhým okem viditelné. Každý svůj objev si malí badatelé mohou zaznamenávat fixem na stíratelné kartičky v rozích poskládaného obrázku.

Jak se nám puzzle Prozkoumej safari líbí: 

Myslím, že všichni, kteří máte děti mi dáte za pravdu, že puzzlí doma nikdy není dost. Děti skládání obrázků milují a navíc jim pomáhají rozvíjet tvořivé dovednosti, jemnou motoriku, zvídavost a také touhu po dosažení cíle.  


U puzzle HEADU: Prozkoumej safari mne mile překvapila velikost dílků, čekala jsem že budou o fous menší. S dílky se dětem dobře pracuje, jsou z odolného a pevného materiálu a ani po pravidelném skládání a rozkládání nejsou ošoupané ani nijak jinak zničené. Ilustrace na puzzlích jsou krásné, barevné a všechny zvířáta vypadají realisticky. 


UV baterka je skvělá vychytávka, díky které se ze zdánlivě obyčejného skládání puzzle stává originální zábava, která u dětí podněcuje pozorovací schopnosti a především děti moc baví.  U nás doma jsou puzzle Prozkoumej safari, jedny z nejoblíbenějších, protože jak s oblibou říká nejstarší syn: "Ta pravá zábava začíná až po poskládání obrázku."

Tyto originální puzzle jsou dostupné ve třech variantách. 




0 Komentáře