O jezevci, který pořád zpíval

Byl jednou jeden jezevec, který si moc přál stát se zpěvákem. Zpěv zbožňoval. Jenom co se ráno probudil, začal s hlasovým cvičením. 

Ostatním zvířátkům v lese se to vůbec nelíbilo. Tak se jednoho dne domluvili, že na jezevce vymyslí lest, aby měly chvilku klid. Liška, ježek a zajíc vykopali hlubokou jámu. Veverka, myška a plšík nanosili větve, aby jámu zakryli. 

Když měli past hotovou, liška utíkala vylákat jezevce pod záminkou, že připravují koncert. Panečku, jezevec měl ohromnou radost, že ho liška zve na koncert. Ostatní zvířátka na ně čekali schované v kapradí. 


Jenomže i ten nejlepší plán může mít trhliny. Liška se lekla uříceného šneka, který právě doběhl za nimi a zvířátka popadala do díry. 


Jezevec se zachová, jako skutečný gentleman. Zvířátkům pomohl vylézt z díry a ještě je pozval na koncert na mýtinku, kde se právě rozcvičoval orchestr cvrčků. Jezevec se k nim přidal  a zvířátka nevěřila vlastním uším. To byla  nádhera!


Jak se nám kniha četla? 

Děti si knihu ihned oblíbily. Před spaním  nejraději čteme knihy, které  večer přečteme celé. A to kniha Jezevec, který moc rád zpíval krásné splňuje. Kniha má pouze 30 stran a přečtete ji za 10 minut, takže u ní vydrží i menší děti. Titul je doplněn krásnými ilustracemi. Na konci knihy naleznete příjemný bonus. Celý text příběhu přeložený do angličtiny. 

Dostupnost

Knihu vydává vydavatelství Fragment.  Je vhodná pro malé čtenáře od 4 let. Doporučená cena knihy je 229 Kč. Právě teď ji na e-shopu albatrosmedia.cz naleznete s 10% slevou.

0 Komentáře